Mästerskapskläder 2023 - beställ innan 4 juni kl. 20:00

  • 30 maj 2023

Nu är det dags att beställa mästerskapskläder till seglare och segelsupporters! Även du som inte planerar att segla mästerskap i sommar har möjlighet att köpa våra mästerskapskläder med vår E-jollelogga, nästa tillfälle kommer inte förrän nästa sommar. 

Även i år har vi valt kläder från Pelle P.

Förra årets jacka har tyvärr utgått och vi har valt en annan modell. Tyvärr finns den nya modellen inte i den blå färgen i damjackan. Istället har vi valt vit färg på dammodellen. Båda jackorna kommer att ha samma tryck som förra året. 

Du hittar kläderna i vår Webshoppen Mästerskapskläder. Observera att alla kläder skall betalas till fullo online (ej via bankgiro) innan den 4/6 kl. 20:00. Beställningar som inte är betalda kommer inte att komma med i beställningen till Pelle P.

Kläderna betalas vid beställning, senast den 4 juni kl. 20:00. Den 4 juni skickar Svenska E-jolleförbundet beställningen till Pelle P och kläderna hämtas sedan ut i Danmark resp Polen. 

Prova gärna kläderna i butik innan beställning för att vara säker på din storleken, vi kommer inte att ha möjlighet att byta några storlekar. 

I den bifogade pdf:en hittar du en sammanställning av alla beställningskläder för herr resp dam 2023.

Sammanställning Mästerskapskläder 2023