Bli medlem

Bli medlem

Läs informationen nedan innan du skapar konto och förnyar ditt medlemskap eller blir ny medlem. Observera att kontot måste skapas i seglarens namn ej målsman. 

Från och med i år har Svenska e-jolleförbundet ett nytt administrativt system som möjliggör både hemsida, webbshop, medlemsregister samt automatiserad betalning och uppföljning. Detta gör att vi behöver ta ut en administrativ avgift för alla våra betalningar. Vi hoppas att ni har överseende med detta. 

För att bli medlem måste man skapa ett konto i seglarens namn, klicka på Skapa konto uppe i högra hörnet här på hemsidan. 

* Årsavgift

Medlemsavgiften för enskild medlem 2023 är 600 kr.

För nya seglare i klassen som börjar segla E-jolle i slutet på året (efter 15 augusti) och som erlagt medlemsavgift till annat klassförbundet under 2023 är medlemsavgiften 200 kr.

För att få tävla på mästerskap och i Elitserien är medlemskap obligatoriskt.

Medlemsavgiften för stödmedlem 200 kr. 

Stödmedlemmar har möjlighet att segla en Elitserie under 2023. Stödmedlemmar har även möjlighet att delta i arrangemang och läger som Svenska E-jolleförbundet anordnar till en icke-sponsrad avgift. 

* Personligt segelnummer

OBServera att du måste kontakta Svenska E-jolleförbundet innan du kan "köpa" ett personligt segelnummer. Detta gör du genom att maila ejolleforbundet@gmail.com. När du har fått ok från Svenska e-jolleförbundet på det nummer du önskar då kan du gå in i shoppen och betala för "ditt" nummer. 

Om du önskar ha ett personligt segelnummer tillkommer en initialt avgift på 250 kr (betalas första året) samt en årlig avgift om 100 kr. Läs mera under Personligt segelnummer 

För dig som har ett personligt segelnummer

För dig som redan har ett befintligt segelnummer så behöver du även gå in i vår shop och köpa produkten "Eget segelnummer årsavgift". 

För dig som vill ha ett eget nytt segelnummer

Titta på listan över lediga segelnummer Personligt segelnummer  och välja ett ledigt nummer.

Maila ejolleforbundet@gmail.com för att "rekvirera" detta nummer.

När du fått ok går du in i shoppen och köp produkten "Nytt eget segelnummer". 

Om du vill ta över ett upptaget segelnummer pga att du köpt en båt eller en mast med eget segelnummer, be personen som äger numret maila en överlåtelse till ejolleforbundet@gmail.com. Efter kontakt och ok från svenska e-jolleförbundet kan du gå vidare och köpa produkten "Nytt eget segelnummer" i webshoppen. 

För dig som inte seglar aktivt i år men vill ha kvar ett eget segelnummer

För att du skall kunna behålla ditt segelnummer behöver du bli stödmedlem eller enskild medlem under året 2023 samt köpa produkten "Eget segelnummer årsavgift".